• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Många djurgårdsspelare i våra yngre landslag

30 oktober 2017 17:00
Nyhet

Just nu leder både DIF J18 och DIF J20 sina serier medan A-laget ligger på en tredjeplats i SHL. I landslagsuttagningarna som skett senaste veckan syns det - i alla fall i de yngre landslagen.


– Vi har starka, yngre ålderskullar på gång inom Djurgården vilket bådar gott inför framtiden. Det märks inte minst i våra yngre landslag där vi har flertalet spelare med, säger Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson.

I Juniorkronorna däremot blev bara Axel Jonsson-Fjällby uttagen - och i Tre Kronors Karjala Cup-trupp saknades djurgårdsspelare helt och hållet.

– I Juniorkronorna saknade jag Marcus Davidsson och i Tre Kronor saknade jag Marcus Högströms namn. Jag tycker att båda har stått för väldigt starka prestationer hittills i A-laget. I mitt/vårt tycke förtjänade båda en landslagsplats, säger Joakim Eriksson.

Innan det är dags för landslagsuppehåll väntar ett back to back-möte mot Färjestad. Djurgården kommer få klara sig utan Andreas Engqvist (skadad och borta 2-4 veckor) samt Linus Johansson (avstängd två matcher) men hoppas få tillbaka Markus Ljungh:

– I dagsläget har vi åtta backar och tolv forwards tillgängliga för spel på fredag och lördag i och med att vi räknar med att Markus Ljungh kommer att göra comeback. Vi är väldigt trygga med den grundtrupp vi har, som tål 1-2 skador eller avstängningar. Således är det inte aktuellt med att låna in någon ytterligare spelare. I den mån vi behöver fylla på med någon så har vi unga och lovande spelare i vår egen juniorverksamhet som vi kan lyfta upp, säger Joakim Eriksson.

René Bourque blev förra veckan uttagen till Team Canada