• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Skottramp invigs vid Husby Ishall

15 juni 2017 16:50
Nyhet

Djurgården Hockey vann Beijer Byggmaterials tävling Beijer Bygglaget 16/17 och har därför kunnat bygga en skottramp i Husby. Den kommer att invigas samtidigt som multiarenan på söndag 18 juni.


– Vi sponsrar inte bara den svenska hockeyeliten i SHL. Under de senaste tre åren har vi med utvalda SHL-klubbar genomfört en rad olika välgörenhetsprojekt för att stödja lokal spontanidrott. Tidigare har vi genomfört två projekt, ett i Gävle och ett i Leksand. Vi är stolta över att vi nu tillsammans med Djurgården Hockey även kan göra en positiv insats för ungdomarna i Stockholm, säger Beijer Byggmaterials marknadschef Peter Austler.

I en tävling inom SHL vann Djurgårdens tävlingsbidrag SHL:s samarbetspartner Beijer Byggmaterials tävling Beijer Bygglaget 2016/2017, som syftar till att gynna spontanidrott för unga. Djurgårdens tävlingsbidrag gick ut på att bygga en skottramp och en motorikbana intill Husby Ishall där klubben redan bedriver sitt arbete med Ishockey för alla.

– Vi är glada och tacksamma över att Beijer Byggmaterial valde ut vårt projekt i Husby. Vi är övertygade om att det arbete vi gör är viktigt och därför känns det extra roligt när även Beijer Byggmaterial väljer att bidra till den här utbyggnaden. I och med detta kan vi på ett ännu bättre sätt stötta både den lokala föreningen Kista HC och de barn och ungdomar som vill komma ner spontant och idrotta, säger Djurgården Hockeys vice VD K-G Stoppel.

Utöver den redan byggda skottrampen, som öppnar möjligheten för barn och ungdomar att träna både vintertid och sommartid, ska en motorikbana som främjar allsidig träning byggas. Byggstart är planerad att ske inom den närmaste tiden.