• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Jessica Adolfsson "Hon flippar nog in en redig macka"

22 augusti 2017 12:28
Dam

Under sommaren presenterar vi alla spelare i Djurgården Hockey. I dag har vi kommit till backen Jessica Adolfsson. Vem tror hon får årets genombrott i Djurgårdslaget och vem tror hon gör första målet kommande säsongen.


Vad vll du förbättra under sommarträningen?
– Jag har jobbat mycket med att förbättra benens allmänna element, såsom kraft, acceleration och fart. Mycket fokus på att bygga en stabil grund i allt och träna in ”rätt” utövande.

Vem kör hårdast på träningen?
– Har inte varit med laget än då jag har utfört min träning på annan ort. Jag har inga tvivel på att laget kör på som tusan. Jossan Holmgren är den enda jag kontinuerligt tränat med förut och hon är ett djur i gymmet. Om kungen behöver en livvakt, skulle jag tipsa om henne.

Vad har du för tankar om laget?
– Väldigt positiva. Känns som vi har fått en bra grund. Jag är exalterad över att finslipa detaljer under säsongen och komma ihop som lag.

Vilka lag kommer att utmana om guldet och varför?
– Serien överlag kommer bli väldigt jämn. Finns några lag som sticker ut på pappret så det ska bli kul att se hur det utspelar sig.

Har du något du måste göra innan match?
– Jag har vissa rutiner som jag vet känns bra och som gör mig redo för match. Dock är jag inte bunden till dom pågrund av att det är lätt att haka upp sig, kan bli jobbigt om något hinder dyker upp.

Vem får sitt stora genombrott, och varför?
– Maria Lindh har sett bra ut när vi varit iväg med landslaget. Det ska bli kul att följa henne i år. Kanske inte bör anses som ett genombrott, snarare comeback eftersom hon varit iväg på college, hehe. Hon har verkligen gått framåt och förtjänar framgång, viljestark och genuin person.

Vilken musik spelas helst i omklädningsrummet om du får bestämma?
– Oj, allt egentligen. Är helt galen i musik. Innan match fungerar allt som bidrar till en bra sinnesstämning, en lätt och glad känsla i kroppen är något jag eftersträvar.

Vad är dina sommarplaner?
– Jag har varit i USA och tränat första halvan och resten kommer spenderas hemma i Linköping med jobb, träning, familj och vänner.

Vilket är ditt smultronställe?
– Definitivt hos mormor och morfar i Loftahammar. Jag spenderade alla somrar där som barn. Mormors goda matlagning och morfars alldeles speciella humor är något man inte tackar nej till i första hand. Ett par favoriter helt enkelt, mitt lyckorus.

Vem gör första målet för Djurgården 17/18?
– Lovisa Berndtsson flippar nog in en redig macka från den röda metallbiten där bak.