• Huvudsponsorer

Lör 11 Mar  (1 match)
Mån 13 Mar  (1 match)
Ons 15 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Sön 08 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Idag  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Fre 03 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Lör 18 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)
Lör 09 Dec  (1 match)

Djurgården och B2B IT-Partner i nytt treårsavtal

30 september 2016 14:42

Djurgården fortsätter sitt långsiktiga arbete tillsammans med B2B IT-Partner. Det mångåriga samarbetet fortsätter nu i ytterligare tre år och nytt i det senaste avtalet är att B2B även går in i damlaget, ungdomsverksamheten och Ishockey för alla.


– Vi ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta vårt framgångsrika samarbete med B2B IT-Partner. Allt har fungerat perfekt från dag ett och efter många år tillsammans finns det bara positiva saker att säga, säger Djurgården Hockeys försäljningschef Jan Viktorsson.

Johnas Hartman, marknadschef på B2B IT-Partner, vad uppskattar ni mest i samarbetet med Djurgården Hockey?

– Ena hälften är varumärkesbyggande medan den andra hälften är arbetsrelaterade event med kunder för att skapa mer affärer. Dom som kommer dit uppskattar att träffa andra kunder, tillverkare m.m. för att diskutera deras utmaningar. Sedan är vi på B2B också med i Djurgårdens nätverk för att träffa andra företagsledare.

Ni kliver från och med i år också in i damlaget, ungdomsverksamheten och Ishockey för alla?

– Ishockey för alla, ungdomshockey och damhockey är saker som vi verkligen gillar. Både Ishockey för alla och ungdomsverksamheten är bra för samhället där ungdomar får något att göra, får en samhörighet och bra förebilder. För oss är det även en självklarhet att stötta damhockeyn år 2016. Tjejer ska ha samma förutsättningar att spela ishockey som killar.

Ni har varit med i branschen länge och är välkända. Vad händer för er just nu?

– Vi har precis flyttat till nya större lokaler då vi växt ur de gamla. I de nya lokalerna har vi möjlighet att växa vår affär ytterligare både inom logistik och genom att kunna rekrytera flera personer.

Berätta mer om vad ni hjälper era kunder med?

- Vi vill hjälpa dem att nyttja IT på bästa sätt. Få dem att köpa funktion i stället för bara produkt. Sedan beror mycket av vår positiva utveckling på bra service. Det har varit viktigt för oss att behålla den känslan även när vi har växt. För oss är engagemang, kompetens och att våga utmana viktigast.

Läs mer om B2B IT-Partner