• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar

Vill du bli volontär på våra matcher?

19 juli 2017 07:42
Nyhet

Nu söker vi folk som kan förstärka vår matchdagsorganisation ytterligare.


Allt jobb är på ideell basis och det du får i gengäld är en härlig gemenskap. Dessutom åker vi varje säsong gemensamt på en bortamatch och vi både startar och avslutar säsongen ihop med trevliga aktiviteter.

VIP-värdar/värdinnor
Som en del av vår VIP-personal kommer du tillhöra en grupp på cirka 10 personer per match, som tillsammans blir en viktig del i upplevelsen för våra företagskunder. Du gör allt från att hälsa kunder välkomna och dela ut biljetter till att förbättra helhetsupplevelsen och svara på eventuella frågor. Du hjälper även till att ansvara för VIP-ytorna innan och efter match. Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.00-22.00
Helgdagar 13.00-18.00

Eventgruppen
Som en del av Eventgruppen hjälper du till att profilera arenan inför match. Då vi hyr arenan sätter vi upp och tar ner vepor, flaggor och annat som gör att våra besökare kommer in i Djurgårdens hemmaarena. Du hjälper även till med övriga evenemang som sker kring matcherna som till exempel olika aktivitetsytor för barn, företagsevenemang och tävlingar som varierar från match till match.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.00-21.00
Helgdagar 13.00-17.00

Kameraoperatör Gillar du att filma? Du behöver inte ha någon utbildning men är van vid att filma med en kamera och har känsla för vad som är en bra bild. Du ser till att arenan får en snygg bild i mediakuben under intervjuer, studioprogram och utdelningar till publiken.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.30-21.00
Helgdagar 13.30-17.00

Arrangemangsgruppen
Arrangemangsgruppen jobbar nere kring isen och har hand om bland annat knattematcherna, våra powerbreak-killar och matchens knatte. Utöver det hjälper gruppen till vid introt och att flytta målburarna när det är dags för spolning av isen.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.30-21.30
Helgdagar 13.30-17.30

Programledare i studion/Intervjuare
Trivs du att tala inför folk? Vi söker nu en person med god hockeykännedom och som är van att intervjua personer. Innan varje match och i pauserna tar vi upp aktuella ämnen för våra besökare.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.30-21.00
Helgdagar 13.30-17.00

Järnkanin
Som vår maskot Järnkaninen är du ansiktet utåt framförallt för våra yngre besökare och vi ser gärna att du är en fena på att arbeta med barn. Vardagsmatcher är Järnkaninens huvuduppgift att dela ut två presenter på läktaren till publiken som visas på mediakuben. Helgmatcher har vi mer barn på plats och ofta en pysselhörna öppen där Järnkaninen mestadels ska hålla till.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 18.00-20.00
Helgdagar 13.30-17.00

Ansökan till ovan positioner

Till dessa positioner skickar du in din ansökan med en beskrivning av dig själv, vad du har gjort tidigare och vad du är intresserad av till [email protected] .

Videoredigerare

Gillar du att redigera videos och göra korta kampanjfilmer. Du behöver inte ha genomgått någon utbildning - det viktigaste är att du har känsla för grafisk produktion och är duktig inom Adobes programserie som är de program vi främst arbetar med i vår digitala produktion.

Ansökan till ovan positioner

Till dessa positioner skickar du in din ansökan med en beskrivning av dig själv, vad du har gjort tidigare och vad du är intresserad av till [email protected]

Under en hemmamatch följde DIF-Dokumentären en mycket värdefull person som ser till att matcharrangemangen går att genomföra: DIF Hockey-volontären Daniel Hedvold Fogman. Lyssna till Daniel när han berättar om arbetet som volontär!