• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Vi vill förlänga sviten

2 januari 2018 13:08
Nyhet

Rögle borta är den första matchen för året. Ängelholm har inte varit ett område som skrämt oss de senaste åren. Det har blivit seger de senaste 8 matcherna i SHL. Till ikväll kommer dock de stärkta av en seger mot HV71 och vi som bekant med en strafförlust mot Malmö.


Målskillnaden är 10-5 sett till säsongens möten mellan lagen. Båda har slutat med segrar för oss. 6-2 i Ängelholm och en övertidsseger senast på Hovet. Vi går för att vända vår trend med två raka förluster och förlänga en annan - 8 raka segrar i Ängelholm i SHL. Vi har inte förlorat där sen den 22 november 2008.
Poängbäst i Djurgården är Patrik Lundh som gjort ett mål och två assist i mötena mot Rögle. Peppe firar förövrigt 400 matcher i SHL i kvällens match, 86 av dem i Djurgården. Han är även bara tre poäng från att tangera sitt poängrekord i SHL.
Vi dras fortfarande med lite skador och har Marcus Davidsson och Axel Jonsson-Fjällby borta i JVM, de spelar kvartsfinal mot Slovakien med start midnatt för den som är nattpigg.

Ett par korta fakta om vårt motståndarlag Rögle

Hemmalaget ligger just nu på sista plats i SHL efter att ha samlat ihop 25 poäng på 31 matcher. Just nu har man 7 poäng upp till Karlskrona som ligger på 10e plats.

Rögle kommer dock till spel med fin form och har, trots tufft motstånd, tagit poäng i sina två senaste matcher. Först tog man en viktig pinne på bortaplan mot Skellefteå och i den senaste omgången blev det seger med 4-1 hemma mot Hv71.

Rögles poängliga toppas av den 31-årige amerikan Bryan Lerg som hittills gjort 18 (12+6) poäng på 31 matcher. I de två senaste matcherna har anfallaren noterats för 2 mål och 1 assist.

Rögles främsta vapen denna säsong har varit deras powerplay. Laget har gjort 24 av sina 72 mål i spelformen och är med en effektivitet på 23,08 procent fjärde bäst i SHL.