• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Underläge ingen skräck för oss

13 december 2017 11:17
Nyhet

Vi ligger på en stabil tredjeplats i tabellen och imponerar på flera plan. Ett av dem är att laget har vänt underläge till seger hela 8 gånger. Vi stressar inte upp oss.
– Vi spelar med självförtroende och vågar spela ut. Vi ligger högt i tabellen. Bara att jaga efter nästa och försöka utjämna. Det känns som vi kommer få utdelning.


Vi har spelat 25 omgångar av serien och ligger 3:a i tabellen. 16 segrar och bara 5 förluster vid full tid. Ett tecken på att det är harmoni i laget är vår förmåga att komma tillbaka i matcher trots underlägen. Hela 8 gånger har vi vänt ett underläge till seger.
– I fjol var vi ganska rädda för att släppa in mål nu tycker jag mest att vi bara spelar på och försöker sätta nästa. Det känns som vi kommer få utdelning. Så kändes det i Malmö, så känns det i de flesta matcherna, säger Marcus Högström.

Backen spelar i snitt 25 minuter per match och är inne på mycket av det som händer på isen och har varit en aktiv del i många av vändningarna som vi har gjort. Han har varit inne på 16 baklängesmål men framförallt varit på isen på hela 32 av målen framåt. En förklaring till våra vändningar är tryggheten i spelet.
– Vi spelar med självförtroende och vågar spela ut. Vi ligger högt i tabellen. Bara att jaga efter nästa och försöka utjämna, säger Marcus.

– Det är en enorm styrka som kommer hjälpa oss framöver, säger Stefan Nyman om vår förmåga att vända på matcherna.

Vi tar ledningen i många av matcherna också men det kan vara bra att veta att det är inte kört för att vi släpper in ett mål. Nästa gång vi spelar hemma är på tisdag den 19:e december mot Karlskrona innan decembermatcherna startar.
Biljetter här och decembererbjudanden här.