• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Stjärnback förlänger med Djurgården

11 april 2017 13:00
Djurgården Dam

Djurgården har skrivit ett nytt ettårskontrakt med backen Tori Hickel.


Djurgården har skrivit ett ettårskontrakt med backen Tori Hickel, 23 år, som gjorde intryck under sin första säsong i Djurgården.

– Vi är jätteglada att Tori spelar med oss nästa säsong. Hon hade en jättebra säsong där hon spelade fantastiskt för oss. Hon var, tills hon skadade sitt knä, den backen med mest istid i laget, säger Nils Ekman, sportchef i Djurgården.

Totalt blev det 26 matcher i grundserien och 7 matcher i slutspelet för Tori som även fick pris som matchens spelare i sista finalmatchen mot HV71.

– Hon lyckades komma tillbaka i form mycket snabbare än förväntat och var en stark bidragande orsak till att det gick som det gick för Djurgården (SM-guld). Vi vill fortsätta jobba och bygga laget med henne och det vill hon också, säger Nils Ekman.

"Vill vara delaktig i Djurgårdens vision för damhockeyn"

För Tori Hickel har det varit en händelserik säsong i Djurgården där hon fått uppleva ett helt nytt land och dessutom ett SM-guld.

– Jag tog examen på college för att sedan packa mina väskor till Sverige utan att veta något om nivån jag kommer spela på eller känna någon spelare i laget. Men jag blev väldigt imponerad över hur skickliga alla spelare är. SDHL är verkligen en slagkraftig liga att spela i och jag är lycklig att jag hamnade i Djurgården och fick vinna SM-guld. Det var en fantastisk upplevelse, säger Tori Hickel, som inte kunde tacka nej till en till säsong i djurgårdströjan.

– Att vara i Djurgården har överträffat mina förväntningar och det har varit en väldigt välkomnande förening, som en familj. När jag blev erbjuden ett kontrakt även för nästa säsong så kunde jag inte tacka nej. Visionen som Djurgården har för att utveckla damhockeyn är något jag vill vara delaktig i, säger Tori Hickel.