• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Vi söker en kommunikationsansvarig

19 april 2017 10:42
Ledigt jobb

Vi söker nu en kommunikationsansvarig till Djurgården Hockey.


I befattningen som Kommunikationsansvarig ansvarar du för att utforma budskap om Djurgården Hockeys verksamhet som ytterligare stärker vårt varumärke. Du underhåller och utvecklar företagets kommunikationskanaler inom de områden Djurgården Hockey är verksam inom; herrlag, damlag, juniorlag, ungdomsverksamhet samt de övriga projekt som Djurgården Hockey är involverade i. Du förväntas ha god överblick och kontroll över verksamheten samt hålla dig uppdaterad inom olika kommunikationskanaler och det senaste inom digital kommunikation. Du tar initiativ till effektivisering av våra processer och arbetssätt och verkar för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner. Du kommer även själv att vara operativ i hög grad inom dina ansvarsområden.

Några av dina ansvarsområden mer i detalj:
Att vara i framkant med kommunikation rörande hela vår verksamhet och de goda värden den representerar samt anpassa efter rådande läge och behov.

Ansvarig för uppdatering och efterlevnad av klubbens kommunikationspolicy (intern/extern) samt information och säkerställande till spelare och övrig organisation.

Systemansvar för våra kommunikationskanaler, annonshantering samt nyhetsbrev.

Ansvarar för uppdatering och utveckling av våra kommunikationskanaler.

Ansvarig för produktion av årsredovisning samt centrala manualer för verksamheten.

Du rapporterar till VD och är sammankallande till möten rörande media och kommunikation.

Vi söker dig som har en utbildning inom kommunikationsvetenskap eller motsvarande och som har minst några års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Du har tidigare utformat kommunikationsplaner, har stenkoll på social media-kanaler, är expert på att producera text och som är redo att ta ett helhetsgrepp inom information och kommunikation. Förslagsvis har du en bakgrund som journalist eller kommunikatör med intresse för ishockey och vill kombinera de två.

Som person är du prestigelös, driven och har fingertoppskänsla när det kommer till kommunikation. Du har förståelse för den unika situation som en ishockeyklubb befinner sig i när det gäller kommunikation med medlemmar, samarbetspartners och media. Vi står också upp för rättvisa, visar mod, lever som vi lär och tar socialt och ekonomiskt ansvar – Vi hoppas att detta stämmer in på dig!

Välkommen med din ansökan, med brev och cv, till vår samarbetspartner i denna rekrytering Mercuri Urval via www.mercuriurval.se (ref nr SE-12096) snarast, dock senast den 9 Maj. Frågor besvaras av Erik Paulsson, tel 08-506 450 04 eller Mats Wärnling, tel. 0709-856363 på Mercuri Urval.