• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Djurgårdens kross i Tigerbalsamhallen

28 oktober 2017 19:46
Dam

En lördagskväll spelandes i Tigerbalsamhallen körde Djurgården över SDE och vann med 1-7, men det skulle krävas ett mål från motståndarna för att man skulle vakna till.


– Det kändes som en svår match från början. Ibland kvittar det vad man säger innan en sån här match, när man möter ett lag som man vet att man ofta vinner mot.

– Första perioden är okej, ganska stabil period. Sedan tycker jag att vi kommer ut ganska sådär i andra perioden, men när de gör 2-1 målet så är det precis som att tjejerna blir förbannade och då spelar vi fantastisk hockey i 15 min i andra perioden och stänger hela matchen. Det blir att vi gör 5 raka mål på ganska kort tid, och det kunde ha blivit ännu mer.

– Tredje perioden tycker jag ändå att vi hanterar på ett bra sätt. Jag ska inte säga att vi spelar av den för det skulle vi inte göra, utan vi ville vinna den men de har en målvakt som spelar i tredje perioden och som gör några riktigt bra räddningar. Sedan, leder man med 7-1 så är det något i bakhuvudet som säger att man inte går 100%. Jag tror de redan hade siktat på matchen imorgon.

Senast när man vann mot Brynäs med stora siffror kom man till spel dagen efter och gjorde en si sådär insats. Hur ska ni göra för att förhindra att det sker igen?
– Det är varje spelares skyldighet att se till att man är förberedd, men vi ledare måste var på redan från start. Det ska köras till 100% imorgon, tror väl fördelen är att vi möter AIK och det är ett riktigt riktigt derby. Jag är övertygad om att tjejerna kommer att vara klara att köra imorgon från start. Vi ska avsluta riktigt bra innan uppehållet.

SDE är känt för att vara ett ganska fysiskt lag, något som alla som hade tagit sig till Tigerbalsamhallen fick se när det var en tuffa närkamper lagen emellan, men som blev till Djurgårdens fördel. Öhman däremot är ganska ödmjuk efter att ha sett kvällens motståndare.
– Vet inte riktigt vad jag ska säga om SDE. De försöker, har några vassa tjejer som är vassa i kontringar, och gör vi ingen bra match så får vi problem. Men tycker tjejerna är här idag och bidrar allihopa på sitt bästa sätt.

Imorgon vankas det derby, något som Öhamn ser positivt på, liksom att Djurgården brukar ha det något svårt mot AIK hemma på Hovet.
– Det ska bli jätteroligt. vi har spelat mot dem en gång innan på Ritorp.

– Det ska vi ändra på imorgon. Tror kan vi spela hockey i hög fart imorgon och syna dem i sömmarna så kommer det gå bra.