• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Mål för tredje matchen i rad

19 december 2017 22:00
Nyhet

Tre mål på lika många matcher för Linus Johansson. Och den nykomponerade kedjan med Ridderwall och Davidsson blev en succé!


En nykomponerad kedja med Linus Johansson tillsammans med Jonathan Davidsson och Calle Ridderwall visade sig vara ett genidrag. Ett mål och en assist på både Linus Johansson och Calle Ridderwall medan Jonathan Davidsson stod för en läcker framspelning till Linus 3-0-mål.
– Vi hade en bra push i vår kedja hela matchen. Vi hittade bra passningar och instick hela matchen, säger Linus Johansson efter matchen.

Kemin med Jonathan Davidsson stämde bra - och för er som minns lirade Linus Johansson och Jonathan Davidsson. tillsammans i början av förra årets försäsong och av serien. – "Jonte" är bra på att ta sig förbi sin motståndare med pucken. Riktigt bra medspelare, berömmer Linus.

Och du ser väldigt glad ut så här efter matchen! – Ja, det var lägnesen jag hade självförtroende till att göra de sakerna jag gör nu. Det har varit en del emot och konstiga saker som hänt, skönt att hitta en säkerhet och spela på det sättet jag vill. Utmana och ta pucken mot mål.

Vi ser riktigt starka ut just nu! – Vi är ett starkt lag och det är inte mycket som kan ta ner oss just nu. Det är ju så klart dagsform men vi har visat det under en lång tid nu.