• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Besök oss på Sverigedagarna 25-28 maj

26 maj 2017 10:20
Nyhet

Djurgården Hockey och Fotboll kommer att finnas på plats på Sverigedagarna 25–28 maj 2017.


Sverigedagarna är en fest i fyra dagar som bjuder på upplevelse, kunskap, inspiration, erbjudanden, underhållning och skratt från Djurgården, Stockholm, Sverige med alla skärgårdar.

En kort promenad från Alberget 4A arrangeras Sverigedagarna, en hyllning till svensk skärgård och till Stockholm. Djurgården Hockey och Fotboll kommer att delta under hela evenemanget med ett eget område i anslutning till Junibacken. Där finns möjligheter till både fotbolls- och hockeyaktiviteter, souvenirhandling och samtal kring Djurgården Hockey och Fotbolls gemensamma hållbarhetsarbete Vår Stad.

Filip Lundberg, hållbarhetsansvarig för Djurgården Hockey och Fotboll berättar om Djurgårdens medverkan:
-Vi befinner oss ofta i ytterstadsområden tillsammans med våra samarbetsföreningar och kanske just därför känns det särskilt bra att verkligen få komma hem och delta i att sprida DIF även i innerstan, det är trots allt här i hjärtat av Stockholm vi grundades. Vi är hela Stockholms lag och därför är det viktigt att vi syns i hela Stockholm, inte minst här på självaste Djurgården.

25–28 maj är intensiva Djurgårdsdagar med både herrfotboll mot AFC den 27 maj och damfotboll mot Linköping den 28 maj, det är dock inte något som Filip upplever krockar med eventet.

  • Nej snarare tvärtom, matcherna och Sverigedagarna kompletterar varandra och ger alla Djurgårdare en möjlighet att verkligen ladda upp med DIF för att klara abstinensen under sommaruppehållet i juni. Sen är vår förening mycket mer än fotboll och hockey där både handboll och amerikansk fotboll kommer finnas på plats under dagarna. Vi är Stockholms Stolthet och vi finns i hela vår stad.

Djurgården kommer att vara på plats samtliga dagar så passa på att träffa DIF, ta del av alla aktiviteter och varför inte passa på att strosa bort till Alberget 4A där världens finaste idrottsförening grundades.

Läs mer om Sverigedagarna