• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Sophie Johansson: "Vi har inte råd med dipparna"

28 september 2017 13:41
Dam

I gårdagens match stod hon för det enda djurgårdsmålet, och trots ännu en förlust är Sophie Johansson säker på lagets kapacitet.


– Jag har ju alltid påstått att jag bara gör snygga mål, och att det är därför det inte händer så ofta, men det kan jag väl inte påstå längre. Det är Sofie Lundin som gör ett bra jobb med att driva upp pucken på vänsterkanten, jag kommer lite lagom förvirrad i mitten och hör Rogers skånska i huvudet om att driva rakt på mål. Lundin passar in pucken som styrs på mina skridskor in i mål, så jag får väl tacka henne för att jag hamnade i målprotokollet.

– Jag tycker att vi startar matchen jäkligt bra, mycket energi, skridskoåkning och hög press. Sen åker vi på en olycklig utvisning och släpper 2 mål, det känns lite som att energin går ur laget och vi hamnar på hälarna. Jag tycker att vi är lite för ojämna i vårt spel, vi har vissa sekvenser som är bra, men vi gör för många misstag som Linköping tar tillvara på.

För varje match som går kan man läsa om hur Svenska Mästarna halkar efter, detta trots att det bara gått en månad på säsongen.
– Det är väl egentligen ingenting vi i laget lägger någon energi på, folk får snacka om de vill. Vi vet vad vi har kapacitet till, nu gäller det bara att vi får det till att klaffa på matcherna också. Det har bara gått en månad av säsongen och även om vi inte fått den starten vi velat är det inget att gräva ned sig för. Vi kommer fortsätta att köra hårt på träningarna och matcherna, snart kommer pucken att börja studsa vår väg också.

På fredag väntar Modo hemma på Hovet för att inte tala om derby mot AIK på lördag och Luleå hemma i Husby på söndag.
– Jag vill att vi tar med oss de bra bitarna ifrån föregående matcher, hög intensitet, hård press och mycket skott, och gör det i 60 minuter. Vi har inte råd med dipparna som vi har haft i en del matcher. Det gäller att vi blir lite mer desperata också, vi måste vilja vinna till varje pris och göra skitjobbet.