• Huvudsponsorer

Tor 05 Okt  (1 match)
Sön 08 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Fre 03 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Lör 18 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)
Lör 09 Dec  (1 match)
Tis 19 Dec  (1 match)
Tor 21 Dec  (1 match)
Tis 26 Dec  (1 match)
Tor 28 Dec  (1 match)
Lör 30 Dec  (1 match)
Tis 02 Jan  (1 match)
Tor 04 Jan  (1 match)
Lör 06 Jan  (1 match)

Sophie Johansson: "Vi har inte råd med dipparna"

28 september 2017 13:41
Dam

I gårdagens match stod hon för det enda djurgårdsmålet, och trots ännu en förlust är Sophie Johansson säker på lagets kapacitet.


– Jag har ju alltid påstått att jag bara gör snygga mål, och att det är därför det inte händer så ofta, men det kan jag väl inte påstå längre. Det är Sofie Lundin som gör ett bra jobb med att driva upp pucken på vänsterkanten, jag kommer lite lagom förvirrad i mitten och hör Rogers skånska i huvudet om att driva rakt på mål. Lundin passar in pucken som styrs på mina skridskor in i mål, så jag får väl tacka henne för att jag hamnade i målprotokollet.

– Jag tycker att vi startar matchen jäkligt bra, mycket energi, skridskoåkning och hög press. Sen åker vi på en olycklig utvisning och släpper 2 mål, det känns lite som att energin går ur laget och vi hamnar på hälarna. Jag tycker att vi är lite för ojämna i vårt spel, vi har vissa sekvenser som är bra, men vi gör för många misstag som Linköping tar tillvara på.

För varje match som går kan man läsa om hur Svenska Mästarna halkar efter, detta trots att det bara gått en månad på säsongen.
– Det är väl egentligen ingenting vi i laget lägger någon energi på, folk får snacka om de vill. Vi vet vad vi har kapacitet till, nu gäller det bara att vi får det till att klaffa på matcherna också. Det har bara gått en månad av säsongen och även om vi inte fått den starten vi velat är det inget att gräva ned sig för. Vi kommer fortsätta att köra hårt på träningarna och matcherna, snart kommer pucken att börja studsa vår väg också.

På fredag väntar Modo hemma på Hovet för att inte tala om derby mot AIK på lördag och Luleå hemma i Husby på söndag.
– Jag vill att vi tar med oss de bra bitarna ifrån föregående matcher, hög intensitet, hård press och mycket skott, och gör det i 60 minuter. Vi har inte råd med dipparna som vi har haft i en del matcher. Det gäller att vi blir lite mer desperata också, vi måste vilja vinna till varje pris och göra skitjobbet.