• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Lundh: "Han kommer hjälpa vårt lag"

3 juli 2017 07:59
Sommarenkät

Under sommaren presenterar vi alla spelare i Djurgården Hockey. I dag har vi kommit till forwarden Peppe Lundh. Vilken tidigare JVM-spelare tror han blir årets överraskning?


Efter tio år ute i landet återvände Peppe Lundh inför förra säsongen till Djurgården - klubben han spelade för som junior.

– Det känns jättebra att få hem en Stockholmskille efter ett antal år ute i landet. Som spelare är han väldigt lättcoachad och är van vid att spela en högintensiv hockey. "Peppe" jobbar otroligt hårt i varje byte och kombinerar det med en bra speluppfattning. Han kan vara både målskytt, framspelare och grovjobbare, sa Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson. då.

För Peppe Lundh blev det 46 matcher och 22 poäng (6+16) för den gångna säsongen, vilket även var nytt assistrekord för "Peppe" i SHL. Han blev även uttagen till Tre Kronor under säsongens gång.

Tre snabba frågor till Peppe Lundh inför sommaren:

Vad ska du göra i sommar?
– Först ska jag på ett bröllop och sedan ska jag till mitt lantställe i Karlskrona där jag ska spendera tiden med familjen. Det kanske blir lite båtutflykter och golf.

Vem i laget skulle du helst vilja spendera sommaren med?

  • Jag skulle spendera tid med Calle Ridderwall. Då blir det mycket prat och många heta diskussioner. Det är alltid härligt.

Vem kommer överraska positivt kommande säsong?
– William Lagesson. Jag såg honom ganska mycket i JVM för några år sedan. Jag tyckte att han gjorde en bra och stabil insats då och jag tror att han kommer hjälpa vårt lag mycket kommande säsong.