• Huvudsponsorer

Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Urbom back in business

26 oktober 2017 15:19
Intervju

Djurgårdsbacken Alexander Urbom missade fem matcher i oktober på grund av skada - mot Örebro senast var han tillbaka när DIF tog tre poäng.


Efter att ha missat fem matcher var Alexander Urbom äntligen tillbaka i matchspel igen mot Örebro.
– Det var jäkligt kul att vara tillbaka. Det har varit lite tråkigt att bara träna, men nu känns det bra i kroppen och jag har inga känningar, säger Alexander Urbom, som haft lite strul med ljumskarna.

Från sidan har han sett sina lagkamrater kämpa till sig poäng och ett Djurgården som fortsatt ha en topplacering i tabellen. Även mot Örebro gjorde laget en bra insats där det blev för svårt för ett tillbakapressat Örebro att hämta ikapp två mål.

Varför blev det svårt för Örebro?
– Vi har ett jäkla tempo i vårt spel och är väldigt konsekventa över hela isen. Vi spelar en snabb och rak ishockey och har en bra forechecking. Vi ger inne Örebro någon tid alls och då blir det jobbigt för dem.

Ett hemmastarkt Djurgården har tagit 14 av 18 poäng på Hovet. Nu närmast kommer Skellefteå på besök - som för en månad sedan förlorade med 4-2 på just Hovet efter att Djurgården avgjort i tredje genom att gå från 2-2 till 4-2.

– Vi ska fortsätta att jobba med samma tempo som mot Örebro senast och ligga på deras Backer. Det blir egentligen ingen skillnad mot andra matcher utan vi ska fortsätta spela vårt spel som vi gjort hittills, säger Alexander Urbom.

DIF-Skellefteå klockan 19:00 på Hovet på fredag
Biljetter hittar du här

Under skolloven går barn t.o.m. 15 år in gratis i sällskap med vuxen. Höstlov, jullov och sportlov. Spendera lovet på Hovet eller Globen!

Boka här