• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Vi lånar center från Mora

31 december 2017 12:00
Nyhet

Vi lånar in Michael Haga från Mora över den kommande veckan. Det innebär att han kan vara med och spela mot Rögle, Örebro och Frölunda.
– Vårt grundspel bygger mycket på skridskostarka, spelskickliga tvåvägscentrar och därför är vi nöjda med att kunna låna in Michael för spel under nästkommande vecka, säger sportchefen Joakim Eriksson.


Vi förstärker truppen den kommande veckan. Vi har kommit överrens med Mora om ett låneavtal av centern Michael Haga.
– Under veckan som vi precis avverkat använde vi Henke Eriksson och William Wiå som 4:e center vilket inte är deras naturliga positioner i SHL. Vårt grundspel bygger mycket på skridskostarka, spelskickliga tvåvägscentrar och därför är vi nöjda med att kunna låna in Michael för spel under nästkommande vecka.

Det är en spelintensiv tid runt jul och nyår och vi saknar några spelare och kände att vi ville bredda. Vi är nöjda med att ha hittat den här lösningen och får in en spelare som varit i klubben tidigare.
– Michael är en spelskicklig center och duktig skridskoåkare som gillar att driva spelet. Vi tycker att hans spelstil passar bra in med den hockey vi vill spela och eftersom vi inte vet hur länge Ante blir borta pga sin hjärnskakning och i och med att Markus Davidsson spelar i JVM även kommande vecka så kände vi ett behov av att täcka upp centerpositionerna, säger Joakim.
– Haga var även utlånad till oss under säsongen 2015/16 från Almtuna då han spelade en match med oss borta mot HV 71. Michael ansluter till truppen på tisdag.

Michael Haga har spelat 21 matcher i Mora och snittar runt 13 minuters istid. 1 mål och 3 assist har den 25-årige norrmannen skrapat ihop. Välkommen till Djurgården under den kommande veckan.