• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Tre mål gav tre poäng

21 oktober 2017 19:15
Dam

Göteborg, nykomlingarna som gjorde det lite svårt för svenska mästarna i kvällens drabbning i Angered Arena. Det skulle dock komma att bli 3-0 till Djurgården och tre pinnar i bagaget.


Roger Öhman som likt de flesta älskar att vinna är även denna vinst måttligt glad när han ska säga sin utsaga om matchen.
– Jag är alltid jätteglad för tre poäng. Jag tycker väl ändå att sättet vi genomför matchen i 60 minuter är bra. Vi har lite jobbigt att få in puckarna, det studsar i ribbor, och stolpar och det är öppna mål som skjuts utanför, men jag tror att som jag precis sa till tjejerna - vi sparar dem till imorgon. Vi kanske behöver dem bättre imorgon, men jag tycker vi gör en bra match, skjuter 65 skott och är inne i trafiken. Vi börjar ta oss så smått och sakta mot kassen och det kommer bli viktigt här framöver, men tre poäng är det de går ut på och de tog vi idag.

"Hon gör sitt livs match"

Tre perioder spelas under ordinarie tid men det var den första som Djurgården gjorde bäst ifrån sig tycker Öhman som även berömmer motståndarna och deras prestation.
– Jag tycker nog att den första är den vi kommer ut och tar tag i taktpinnen direkt och pumpar på dem.

– Jag måste ändå berömma Göteborg, dem gör det bra, dem gör det ifrån sina förutsättningar, och spelar väldigt tajt framför eget mål och har en målvakt som gör det fantastiskt bra, hon gör sitt livs match. Dem gör det svårt för oss och vi får inte riktigt dit pucken.

Vad blir viktigt imorgon när det är ett lag som är ännu tajtare och bättre?
– Det kommer bli en helt annan match. Det kommer säkert bli en jättejämn hockeymatch. VI måste ladda om och sen komma ut imorgon och spela med hög fart och åka mycket skridskor som vi vill göra, vara riktigt på tå.

– Nu har vi en kort bussresa till Jönköping och så ska vi käka lite, och få ladda inför imorgon.