• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Hultström kommer tillbaka till Djurgården

12 oktober 2016 15:50

Linus Hultström skrev efter den gångna säsongen kontrakt med Florida Panthers. Han placerades efter försäsongen i AHL-laget Springfield Thunderbirds. Nu är det klart att Hultström i stället för spel i AHL blir utlånad till Djurgården resten av säsongen.


- Vi är muntligt överens om utlåningen och håller på att jobba fram ett skriftligt avtal. Bakgrunden till utlåningen är att såväl Florida, Linus som vi anser att en framträdande roll i Djurgården med stort ansvar och mycket istid är en bättre utvecklingssituation för Linus än spel i Springfield, Floridas farmarlag.

Hultström var förra säsongen SHL:s poängbästa back med 31 poäng på 52 matcher. I slutspelet skapade han hela 12 poäng på 8 matcher vilket gjorde honom till bästa back trots att de närmaste backkonkurrenterna spelade dubbelt så många matcher.

- Vi är givetvis väldigt glada över att få tillbaka Linus. Dels med tanke på hur fantastiskt bra han var efter jul i fjol och dels med tanke på att vi har haft problem med vårt power play-spel i inledningen av säsongen. I början av säsongen har vi haft problem att bygga ett konstruktivt spel från egen zon genom mittzonen. Linus kommer att bli en viktig pusselbit i förbättringen och utvecklingen av vårt puckinnehav, säger Djurgården strategiska sportchef Joakim Eriksson.