• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Matchsnack: Malmö-DIF

9 december 2017 11:37
Nyhet

Redan två dagar efter 6-3 vinsten mot Linköping på Hovet är det dags för ny drabbning. I eftermiddag väntar bortmatch mot ett Malmö i god form. Matchen startar redan klockan 15:15 och här kommer lite snabbfakta att ha med sig till den.


Hemmalaget kommer till spel med två raka vinster på bortaplan. Senast blev det seger efter förlängning mot Örebro och i matchen innan den slog man Frölunda med 3-2 i ordinarietid.  

Efter den senaste segern mot Linköping fortsätter Djurgården att jaga toppduon Växjö och Färjestad i tabellen. Vid seger idag kan avståndet till andraplatsen minskas till bara 1 poäng.

Malmö ligger just nu på åttonde plats med 38 poäng. Skulle laget ta sin tredje raka seger idag kan de gå upp på slutspelsplats.

Lagen har mötts en gång tidigare i höst. Den gången spelades matchen på Hovet och slutade 4-3 till Djurgården efter förlängning. I matchen noterades alla tre medlemmar i förstakedjan (Andreas Engqvist, Patrik Lundh och René Bourque) för ett mål och en assist. Även Niclas Bergfors gjorde mål i matchen.

Med en vinstprocent på 53.18 är Malmö just nu det lag som tekar bäst i SHL. Djurgården är åtta i samma statistik med 50.50. Bäste tekare i respektive lag är Fredrik Händemark (som också är näst bäst i SHL) och Markus Ljungh.

Frederik Storm toppar Malmös poängliga efter att ha gjort 18 (7+11) poäng på 21 matcher. På de senaste 4 matcher har Storm gjort 2 (1+1) poäng.  

Med ett hemmasnitt på 5960 åskådare är Malmö femma i publikligan inför eftermiddagens match. Djurgården är fyra i samma liga med 6461.  

Till sist passar vi på att påminna om vår hemmamatch mot Malmö i Ericsson Globe 30 december. Biljetter köper du här.