• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Tre viktiga poäng innan OS-uppehållet

24 januari 2018 21:55
Dam

Det som såg ut att bli en hisklig tillställning ordnade upp sig och slutade i vinst och tre poäng till Djurgården.


Likt matchen i lördags mot Luleå var det ett Djurgården som inledde perioden allt annat än vad som kan definieras som bra.
– Vi var inte riktigt ödmjuka. Vi tappar puckar, åker inte tillräckligt med skridskor något som är nyckeln för att prestera och det gör vi inte. Sedan släppte vi fyra frilägen efter 12 minuter, och Lollo kommer upp jättestort och räddar oss så att vi är med i matchen. Vi får ett slumpartat mål och kommer undan med blotta förskräckelsen.

– Vi hade ett bra snack mellan första och andra där vi kommer ut bra i andra perioden. De första 15 minuterna är riktigt bra. Då gör vi det vi inte gör i första, åker mycket skridskor, backcheckar, vi är noga, spelar rakt och enkelt. Fantastiskt bra hockeyspel så andra perioden är vi nöjda med. Det är lite snöpligt att de får 4-1, men det är pågrund av slarv i powerplay.

– När det kommer till tredje spelar vi kanske inte riktigt av men vi kommer inte upp på den nivå som i andra perioden. Vi spelar bättre än i första så det blir något mittemellan. Det blir en ganska stabil period ändå.

Likt i lördags kommer ni ut och inte är riktigt med i första perioden, vad beror det på? – Vi måste lära oss att komma ut från start och var aggressiva.

– I söndags när vi kom ut annorlunda gentemot i lördags visste vi att vi skulle möta ett Luleå som kom stenhårt på oss. Vi var beredda på helt annat sätt. Sedan tror jag tjejerna var förbannade efter lördagsmatchen för då var prestationen inte alls bra.

Nu väntar OS-uppehåll, vad väntar för er då?
– Vi kommer träna tufft, både fys och is och det till 9 feb, då avslutar vi med matchträning mot SDE.