• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

"Deras dagsform var bättre"

19 oktober 2017 22:10

Förlusten nere i Blekinge blev den andra strafförlusten den här veckan på lika många dagar. Linus Johansson var inte nöjd med matchen mot Karlskrona efteråt.


Matchen mot Karlskrona slutade inte som spelarna och Djurgårdsfansen hade tänkt sig. Det blev en krampaktig match som gick till straffar där Blekingelaget plockade på sig extrapoängen. Under veckan som gått, har Djurgården bara lyckats ta 2 poäng av 6 möjliga.

Efteråt var det en väldigt besviken Linus Johansson som beskriver Djurgårdens insats såhär:

– Vi gör ingen bra match. Vi är för omständiga, vi får inte igång vårt passningspel som det ska vara och Karlskrona kan vända på oss som de vill. Vi möter ett lag som kör på bra och vi är inte på topp helt enkelt. Vi känner oss pigga och fräscha men deras dagsform var bättre.

Trots förlusten gjorde ändå Linus Johansson ett av Djurgårdens snyggaste mål hittills på säsongen, när Axel Jonsson-Fjällby frispelade honom.

– Fjällby bryter en passning vid deras blå och jag skyndar mig ner för att komma fri. När jag får pucken tänker jag först att jag ska skjuta med backhand, men jag ändrar mig till att jag ska skjuta vanligt istället och då glider jag runt. Det såg bra ut.

Linus fick sedan förtroendet under straffläggningen men den gången gick det inte lika bra för honom.

– Jag försökte göra en likadan variant, fast omvänd. Pucken hoppar till tyvärr, så det blir inget lyckat av den straffen.

Hur ska ni studsa tillbaka från den här förlusten till hemmamatchen mot Örebro på tisdag?

Vi måste sätta forecheckingen bättre, se till att vi får längre anfall. Vi vill vända spelet bättre än mot Karlskrona och se till att inte ge Örebro någon luft att gå på. Vi vill spela mer som vi har gjort i de andra matcherna den här säsongen.

Biljetter till matchen mot Örebro (tisdag 24e oktober) hittar ni här: https://goo.gl/yC98jW