• Huvudsponsorer

"Jag spelade mitt spel"

12 november 2017 19:36
Nyhet

Axel Jonsson-Fjällby har med sin fart skrämt försvarare i SHL under säsongen. Nu vet den internationella scenen vem han är. Tre matcher med juniorkronorna slutade med tre vinster och ett hattrick. Målen syns i spelaren.


Det blev en lyckad landslagsvecka för Axel Jonsson Fjällby som sumeras med idel segrar och ett hattrick. Det mot ärkerivalen Finland. Där visade han prov på den egenskap som gett honom smeknamnet "Jägarn". Vid ett av målen flyger han förbi försvarare från egen zon och skapar en stor lucka när han kommer fri och lägger in pucken med ett bra avslut.

Axel var nöjd efter matchen mot Finland, trots att laget inledde lite slarvigt och att spelarna kände av det tighta matchschemat i kroppen.

– Man märkte att vi hade spelat en match dagen innan. Men i andra halvan av matchen kom vi igång och spelade bra. Jag spelade mitt spel, precis som i Djurgården. Mycket fart och fysiskt spel!

Nu står två matcher på schemat den här veckan först Frölunda borta på tisdag och sen Växjö hemma på torsdag. Jonsson-Fjällby visar bra form så kom och stöd laget på plats.
Biljetter här.