• Huvudsponsorer

Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

"Jag spelade mitt spel"

12 november 2017 19:36
Nyhet

Axel Jonsson-Fjällby har med sin fart skrämt försvarare i SHL under säsongen. Nu vet den internationella scenen vem han är. Tre matcher med juniorkronorna slutade med tre vinster och ett hattrick. Målen syns i spelaren.


Det blev en lyckad landslagsvecka för Axel Jonsson Fjällby som sumeras med idel segrar och ett hattrick. Det mot ärkerivalen Finland. Där visade han prov på den egenskap som gett honom smeknamnet "Jägarn". Vid ett av målen flyger han förbi försvarare från egen zon och skapar en stor lucka när han kommer fri och lägger in pucken med ett bra avslut.

Axel var nöjd efter matchen mot Finland, trots att laget inledde lite slarvigt och att spelarna kände av det tighta matchschemat i kroppen.

– Man märkte att vi hade spelat en match dagen innan. Men i andra halvan av matchen kom vi igång och spelade bra. Jag spelade mitt spel, precis som i Djurgården. Mycket fart och fysiskt spel!

Nu står två matcher på schemat den här veckan först Frölunda borta på tisdag och sen Växjö hemma på torsdag. Jonsson-Fjällby visar bra form så kom och stöd laget på plats.
Biljetter här.