• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Två poäng och fortfarande obesegrade

4 mars 2018 18:39
Dam

Igår kunde vi se Djurgården plocka tre poäng mot HV71, och idag stod samma lag för motståndet, och det när DIF vann efter straffläggningen.


HV71 såg länge ut att gå som vinnande lag då de tog ledningen i första perioden. Det skulle dröja till sista perioden, 17.57 innan Gracen Hirschy tog tag i det och satte kvittteringsmålet, assisterad av Amy Menke and Halli Krzyzaniak.

Om vi kollar läget med assisterande tränare Joakim Engström om matchen idag går det att notera att han trodde på en kvittering och vinst. -Vi gör en mycket mycket bra första period där vi orättvist får 0-1 emot oss. Sedan går vi ut i andra perioden och saknar den desperationen som gör oss till ett vinnande lag.

-I tredje får vi tidigt två nummerära överlägen där vi kammar noll men efter 10 minuter så får vi momentum och sköljer över HV71 ordentligt. Vi tar en time out direkt efter deras time out för att få extra tid att prata ihop oss, vi tog ut målvakten och får utdelning vilket satt väldigt skönt.

-I övertiden är vi mycket bättre och har flera lägen att avgöra. Lollo (Lovisa Berndtsson) nollar dom i strafflägningen och Amy får avgöra.

-Jag är väldigt nöjd med de nya tjejernas prestation idag. De bidrar och framförallt levererar de vilket dem är här för att göra så det känns bra hittills.