• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar

DIF Ungdom söker cafeteriaansvarig

16 juni 2017 07:49
Nyhet

Sedan hösten 2015 driver Djurgården Hockey Ungdom cafeterian i Mälarhöjdens Ishall i egen regi. Till kommande säsong söker vi en cafeteriaansvarig som kommer ansvara för driften av vår ishallscafeteria.


Arbetsuppgifterna blir till största del att bemanna cafeterian men det tillkommer även en liten del administration, i form av schemaläggning och inventering/beställning av varor.

Vi vill även att du som person ska vara en del i att utveckla verksamheten. Både genom att sätta rutiner för dig själv och övrig personal, samt internutbildningar med övrig personal. Omfattningen av arbetstid bestäms i samråd mellan ansvarig och ungdomskansliet. Cafeterian ska bemannas varje vardagskväll samt under olika tider på helger, öppettiderna styrs av istidsschemat. Verksamheten är igång under tiden ishallen är öppen, det vill säga augusti – april. Således sträcker sig anställningen över denna period. Personen vi söker kommer ansvara för att samtliga pass bemannas, antingen du själv eller av någon från vår befintliga extrapersonal. Cafeterian skall också vara öppen dagtid under skolloven då föreningen arrangerar lägerverksamhet i ishallen. Bemanningen sköts i samråd mellan ungdomskansliet och ansvarig.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av att arbeta i ett kök, till exempel ett café. Du ska vara driven, ha stor social kompetens, vara organisatorisk och kunna arbeta självständigt. Kassavana och erfarenhet av föreningsliv är ett stort plus.

Tillträde: Augusti.
Anställning: Timbaserad, omfattning bestäms i samråd med kansliet.
Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal HRF.
Arbetstid:Enligt schema samt administrativa uppgifter enligt överenskommelse.
Ansökan: CV och personligt brev till [email protected] senast 1/8. Tjänsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande.