• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Matchsnack: Mora-DIF

2 december 2017 10:30
Inför match

Äntligen lördag och eftermiddagsmatch. Denna gång väntar ett bortamöte med ett Mora som är på jakt efter att bryta en jobbig trend. Matchen startar 18:00 och här kommer lite fakta att ha med sig till drabbningen.


Hemmalaget ligger just nu på 12e plats i tabellen och är i behov av poäng för att minska avståndet upp till slutspelsstrecket.

Djurgården ligger efter förra omgångens seger över Örebro kvar på tredje plats med 43 poäng och vid seger kan vi klättra upp på 2a plats.

Lagen har mötts en gång tidigare denna säsong i en match som spelades på Hovet och slutade 6-0 till Djurgården. I matchen hade vi 6 olika målskyttar medan Joacim Eriksson i mål motade 18 skott.

Tillsammans med Luleå är Djurgården det laget som lyckats göra mål i boxplay flest gånger denna säsong. Hittills har det blivit 4 fullträffar i spelformen. Mora befinner sig precis bakom i den statistiken med 3 mål framåt.

Nar det gäller att hålla tätt med en färre spelare på isen skiljer det dock mer. Djurgården är trea i spelformen med 84.13 procent medan Mora ligger sist med 68.06.

Hemma i Smidjegrav Arena har Mora hittills denna säsong haft ett publiksnitt på 5960 (vilket betyder att ungefär var fjärde invånare i kommunen gatt pa alla matcher) - vilket är femte bäst i serien.