• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Julia Johansson om kvällens bortamöte mot SDE

24 januari 2018 08:35
Dam

I helgen åkte man upp till Luleå med en skräckblandad förtjusning, och med i baktanken hade man förra årets bortamatcher mot Luleå. Blev visserligen inga poäng, men idag finns det chans på nya poäng mot SDE:


– Det var en bra helg trots två förutser. Det är alltid kul att hänga med laget och att få möta bra motstånd som Luleå. Tråkigt att komma hem utan poäng men vi får ta med oss de grejerna vi gjort och se vad vi kan förbättra.

I lördagsmatchen inleddes första perioden svagt från Djurgården som inte alls var beredda på den intensitet som Luleå kom till spel med. Annorlunda var det i den andra matchen för helgen.
– Vi var med helt från start i andra matchen. Det var en bättre känsla i laget redan från uppvärmningen och genom hela matchen.

"Gäller att sätta dit puckarna"

Under lördagens match som inte bara nog med att den slutade mållös och nollade på poäng gav också Djurgården två spelare kort inför söndagens tillställning.
– Självklart är det väldigt tråkigt att dem inte var med då dem är två viktiga spelare för oss. Jag tycker ändå att hela laget gjorde en bra insats under söndagsmatchen, sedan gäller det bara att sätta dit puckarna.

Julia Johansson har under säsongen haft det tuft när det kommer till att göra mål och har totalt gjort 3 (2+1) på 23 spelade matcher, och helgens enda mål, det stod hon för.
– Jag minns helt ärligt inte riktigt hur det gick till, men jag fick iallafall en passning av Marre (Maria Lindh) och var helt ensam framför mål

Vad tror du det beror på att ni har svårt att förvalta era målchanser?
– Jag vet faktiskt inte vad det beror på men vi lär bara vara rejälare framför mål och trycka in pucken.

Ikväll väntas spel mot SDE på bortaplan, och viktigt tycker Johansson att de är med från start och spelar deras spel hela matchen.
– SDE är ett bra lag som krigar hårt och spelar tufft så det gäller att vi är med när pucken släpps.