• Huvudsponsorer

Lör 18 Feb  (1 match)
Tis 21 Feb  (1 match)
Tor 23 Feb  (1 match)
Lör 25 Feb  (1 match)
Ons 01 Mar  (1 match)
Fre 03 Mar  (1 match)
Lör 04 Mar  (1 match)
Tis 07 Mar  (1 match)
Tor 09 Mar  (1 match)
Lör 11 Mar  (1 match)
Mån 13 Mar  (1 match)
Ons 15 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Idag  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Sön 08 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Fre 03 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)

Välbesökt när multiarenan i Husby invigdes

19 juni 2017 13:18
Nyhet

På söndagen invigdes en ny multiarena i Husby av Stockholm Stad och Djurgården Hockey.


Multiarenan som ger möjlighet för fler barn och ungdomar att spontanidrotta, är nu på plats. På gamla Husby bollplan har nu en basketplan, innebandyplan, ett utegym och en skottramp anlagts och under söndagen var det alltså dags för invigning.

Mängder med barn och vuxna fanns på plats för att prova på alla olika aktiviteter som fanns att tillgå. Efter en timmes fullt ös var det dags för en kortare presentation och invigning och många nyfikna fick lyssna till när bland annat Djurgården Dams verksamhetschef Danijela Rundqvist och idrottsborgarråd Emilia Bjuggren invigningstalade.

– Min kärlek till idrotten började redan som sjuåring genom fotboll, hockey ochfriidrott. Det här är en perfekt plattform för att barn ska komma hit och testa olika idrotter. Det gäller att våga pröva och vara nybörjare, sa Djurgården Dams verksamhetschef Danijela Rundqvist.

Emilia Bjuggren fick sedan ordet och lyfte bland annat samarbetet med Djurgården Hockey.
– Det känns jätteroligt. Och jätteroligt att Stockholms Stad gör det här tillsammans med Djurgården Hockey. Det går att göra väldigt mycket var för sig men när man gör saker ihop så blir det oftast ännu mer och ännu bättre.

Beijer Byggmaterials skottramp invigdes

Under dagen invigdes även Beijer Byggmaterials skottramp. I en tävling inom SHL vann Djurgårdens tävlingsbidrag SHL:s samarbetspartner Beijer Byggmaterials tävling Beijer Bygglaget 2016/2017 (som varit en del av projektet Beijer Bygglaget som genomfördes med Djurgården under säsongen 2016/17
– Vi tycker det här är ett väldigt bra sätt att ge tillbaka till samhället som vi lever och verkar i. Det känns väldigt kul att göra saker så att barn mår bättre och kan aktivera sig. I Sverige är vi duktiga på idrott och kan vi främja det så är det jättebra. Roligt att bidra till spontanidrotten och samhället, säger Beijer Byggmaterials marknadschef Peter Austler.

Vad har du fått för ögonblicksbilder i dag?

– Att det finns otroligt mycket glädje och energi här i dag. Det är kul att se unga människor hitta på saker att göra utanför hemmet. De får både en bra gemenskap och en god kamratskap med sina kompisar genom att vara här, säger Peter Austler.

Läs gärna: Husby får en ny multiarena