• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Välbesökt när multiarenan i Husby invigdes

19 juni 2017 13:18
Nyhet

På söndagen invigdes en ny multiarena i Husby av Stockholm Stad och Djurgården Hockey.


Multiarenan som ger möjlighet för fler barn och ungdomar att spontanidrotta, är nu på plats. På gamla Husby bollplan har nu en basketplan, innebandyplan, ett utegym och en skottramp anlagts och under söndagen var det alltså dags för invigning.

Mängder med barn och vuxna fanns på plats för att prova på alla olika aktiviteter som fanns att tillgå. Efter en timmes fullt ös var det dags för en kortare presentation och invigning och många nyfikna fick lyssna till när bland annat Djurgården Dams verksamhetschef Danijela Rundqvist och idrottsborgarråd Emilia Bjuggren invigningstalade.

– Min kärlek till idrotten började redan som sjuåring genom fotboll, hockey ochfriidrott. Det här är en perfekt plattform för att barn ska komma hit och testa olika idrotter. Det gäller att våga pröva och vara nybörjare, sa Djurgården Dams verksamhetschef Danijela Rundqvist.

Emilia Bjuggren fick sedan ordet och lyfte bland annat samarbetet med Djurgården Hockey.
– Det känns jätteroligt. Och jätteroligt att Stockholms Stad gör det här tillsammans med Djurgården Hockey. Det går att göra väldigt mycket var för sig men när man gör saker ihop så blir det oftast ännu mer och ännu bättre.

Beijer Byggmaterials skottramp invigdes

Under dagen invigdes även Beijer Byggmaterials skottramp. I en tävling inom SHL vann Djurgårdens tävlingsbidrag SHL:s samarbetspartner Beijer Byggmaterials tävling Beijer Bygglaget 2016/2017 (som varit en del av projektet Beijer Bygglaget som genomfördes med Djurgården under säsongen 2016/17
– Vi tycker det här är ett väldigt bra sätt att ge tillbaka till samhället som vi lever och verkar i. Det känns väldigt kul att göra saker så att barn mår bättre och kan aktivera sig. I Sverige är vi duktiga på idrott och kan vi främja det så är det jättebra. Roligt att bidra till spontanidrotten och samhället, säger Beijer Byggmaterials marknadschef Peter Austler.

Vad har du fått för ögonblicksbilder i dag?

– Att det finns otroligt mycket glädje och energi här i dag. Det är kul att se unga människor hitta på saker att göra utanför hemmet. De får både en bra gemenskap och en god kamratskap med sina kompisar genom att vara här, säger Peter Austler.

Läs gärna: Husby får en ny multiarena