• Huvudsponsorer

Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Oväntad matchdebut för Mattsson

13 augusti 2013 22:39

I slutet av matchen blev det ett målvaktsbyte för att samla trupperna inför de tuffa sista bytena. För Johan Mattsson innebar det debuten i djurgårdströjan - om än en väldigt kort sådan innan Adam Reideborn var tillbaka i kassen.


Hur beredd var du på inhoppet?
- Inte så väldigt… Jag trodde som alla andra att Adam skulle åka och bryna grillan lite, men sen kom domaren fram och sa till. Då var det bara att hoppa in.

Du såg ändå ut att göra dig beredd?
- Jag fattade att killarna var trötta så jag hade väl inte överdrivet bråttom. Man gör allt för att vinna. Sånt där måste man vara med på som målvakt, att det blir tvära kast. Det är inte alls roligt att komma in i ett sånt läge när man har stått stilla i en timme innan. Benen var som gelé och man ser inte puckarna när de kommer. Men det gick ju bra i dag i alla fall.

Kanske inte riktigt så man ser sin debut framför sig?
- Man får ta det som det är. Jag höll nollan i första matchen kan man säga, haha.

Din riktiga debut ser ut att bli på torsdag. Hur tänker du inför det?
- Jag tycker att det ska bli kul att komma igång. Det blir första hemmamatchen som jag är med på. För mig handlar det också fortfarande om att vara med och se och lära lite med uppladdningar och värmningar. Nu kan jag bortamatcher i alla fall.

Är rutinerna viktiga för dig?
- Ja, det är alltid så när jag kommer till nya ställen. Förra året åkte jag alltid förbi ett matställe och köpte med mat efter värmningen. Sen vilade jag och så kom en kille och hämtade mig. Efter det spelade vi fotboll.
- För mig gäller det att hitta rutiner som jag kan förlita mig på. Jag är lite körd för sånt där men skulle jättegärna vara rutinfri. Men jag bara måste ha det. I år får jag komma på något nytt som inte är så jobbigt (skratt).