Tack för Djurgårdssäsongen 2023/2024
Publicerad: 2024-04-24
Djurgår’n
Genom VD Matthias Sånemyr tackar Djurgården Hockey alla medlemmar, supportrar och övriga engagerade för den gul-röd-blåa säsongen 2023/2024.

Djurgårdsfamiljen,

Vi tog oss inte hela vägen tillbaka till SHL, men ni supportrar tog oss hela vägen till final. Tillsammans visade ni att vi har Sveriges överlägset bästa publik.

Den läktarkultur som ni skapar och alla de tifon som ramar in våra matcher gör vårt arbete så mycket roligare och så mycket enklare. Vi ser videoklipp delas i utländska forum, vi ser alla som kliver in på Hovets läktare imponeras och vi ser ett slutspel som tack vare allt stöd blev en fantastisk upplevelse.

Stort tack Järnkaminerna och stort tack JK-tifo för allt slit och för ett mycket fint samarbete. Tillsammans med alla andra Djurgårdare är ni verkligen värda att se vårt lag spela i SHL igen.

Den resan fortsätter redan idag, med ett beslutsamt arbete i oförändrad riktning. Vi ska tillbaka och vi har mycket spännande att se fram emot.

Kommande onsdag tar Niklas Wikegård åter klivet in på DIF-kontoret och det går inte att understryka betydelsen av hans driv, erfarenhet och kontaktnät. Med sig har han Sveriges mest intressanta tränare i Robert Kimby. Tillsammans med den övriga ledarstaben kommer de att jobba fram hur DIF Hockey ska träna, spela och agera.

Med våra grymma, hungriga och kaxiga juniorer som nu blir ett år äldre och ett år mer erfarna kommer det att bli väldigt intressant att följa. Dessutom har vi många fler talanger som är på väg upp underifrån. Lika intressant blir också att följa damlagets och juniorlagens fortsatta utveckling, där jakten på SM-guld kommer att gå vidare nästa säsong.

Om bara ett par veckor släpper vi säsongskorten för säsongen 2024/2025. Jag, Wikegård, Kimby och hela Djurgårdslaget hoppas att ni hänger med oss då också.

Full fart framåt!

Matthias Sånemyr